Volvo V60. Familjens favorit.

Förstklassig säkerhet, hög komfort, rymligt lastutrymme och sportig design gör Volvo V60 familjens favorit.

V60 mildhybrid

Om du har svårigheter att ladda regelbundet kan du välja S60 mildhybrid med antingen bensin- eller dieselmotor. Mildhybrider har minskade utsläpp och lägre bränslekonsumtion.

V60 Recharge

Recharge är Volvos nya serie av helt eldrivna bilar och laddhybrider. Med V60 Recharge tar du dig fram med mer kraft än någonsin, men lämnar mindre avtryck på miljön.

Volvo V60 i korthet

Finns som laddhybrid
I V60 Recharge laddhybrid samarbetar en elmotor och en bensinmotor för att ge dig bättre grepp och mer kraft samtidigt som bilens utsläpp blir mindre.
Unika säkerhetsfunktioner
BLIS™ Blind Spot Information med Steer Assist hjälper dig när du byter körfält genom att varna dig om något skulle befinna sig i döda vinkeln och köra tillbaka dig i din fil om du missar signalen.
Njut av mycket utrymme
Du behöver inte lämna din Volvo V60 för att slappna av och sträcka på benen. Kupén är rymlig, både fram och bak, och sätena är bekväma och ger bra stöd.
Gott om plats för alla typer av last
V60 har ett av de största bagageutrymmena i klassen med en lastvolym på 529 liter upp till ovansidan av det bakre ryggstödet.

EXTERIÖR

Upptäck utsidan på Volvo V60

VOLVO V60

Utrustningsnivåer

Interiör

Upptäck detaljerna i Volvo V60

Upptäck våra tillbehör

Ett brett utbud av tillval och tillbehör gör att du kan anpassa din Volvo V60 så att du enkelt får med dig det du vill. Den infällbara dragkroken är elektriskt manövrerad och här kan du förutom olika släp enkelt hänga på en cykelhållare. Olika typer av lastrumsmattor gör att du kan transportera alla typer av last utan att skada interiören. Uppfällbart lastrumsgaller av stål gör det också säkert att utnyttja hela lastutrymmet, ända upp till innertaket.

Välkommen in till oss!