Optimerad av Polestar

Optimerad av Polestar

Optimerad av Polestar

Polestar Engineered Optimering fokuserar på sex viktiga prestandaområden. Utvecklat av Polestar i samarbete med Volvo får du snabbare respons, direkt styrning och en mer intensiv körupplevelse. Alla optimeringar är godkända av Volvo och påverkar varken bilens garantier eller serviceintervaller. Dessutom är koldioxidutsläpp och bränsleförbrukning oförändrade. Ta din bil till nästa nivå.

En Polestar Engineered Optimering kräver att bilen registreringsbesiktigas.

Läs mer om Polestars optimeringar på volvocars.se/optimering eller besök oss för mer information.

Sex optimeringar, ett kraftfullt paket

Gasrespons
Gasresponsen har omkalibrerats för bättre återkoppling och acceleration, vilket är idealiskt för omkörningar eller vid aktiv körning på slingriga vägar.
Snabbare respons*
Motorn och växellådan har kalibrerats för snabbare respons när föraren plötsligt släpper gasen, vilket ger förutsägbarhet och kontroll.
*Endast automatlådor
Växlingsprecision*
Växlingen har optimerats för en mer exakt körupplevelse med snabbare acceleration. Växlingspunkterna har kalibrerats för att tillvarata motorns optimerade prestanda i mellanregistret, medan gear hold-funktionen håller växeln vid kurvtagning med höga laterala g-krafter.
*Endast automatlådor
Växlingshastigheten*
Växlingshastigheten har ökats, så att bilen kan accelerera snabbare och reagera mer direkt på förarens kommandon. *Endast automatlådor
Motorprestanda
Alla Drive-E-optimeringar är gjorda för att öka prestanda i motorns mellanregister – perfekt för den sportiga föraren vid omkörningar, på motorvägspåfarter eller i kurvtagningar.
Vridmoment för AWD
Det dynamiska körläget har kalibrerats för att ge maximalt vridmoment till bakhjulen, vilket ger bättre dragkraft vid acceleration och förbättrad körstabilitet. Tillgängligt för alla icke-hybrider med AWD av årsmodell 2019 och framåt.

Byggd för att prestera

Våra optimeringar installeras av auktoriserade Volvohandlare och påverkar inte bilens originalgaranti eller serviceintervaller.

Bli en del av Polestar

Kontakta oss för att ta din resa till nästa nivå.

Bli en del av Polestar

Kontakta oss för att ta din resa till nästa nivå.

Bli en del av Polestar

Kontakta oss för att ta din resa till nästa nivå.